Goed nieuws

Een nieuwspagina daar staat natuurlijk nieuws op. Ik zet er alle mooie websites die kinderen hebben gemaakt op. Maar jij gaat er natuurlijk jouw eigen nieuwtjes opzetten. Ik heb er alvast een paar nieuws voorbeeldjes opgezet zodat je kan zien wat je er allemaal kunt doen. En heb jij een website gemaakt, dat is GOED NIEUWS, laat het dan even weten dan zet ik ‘m erbij!

Liz 12 jaar

Liz heeft een webwinkel gemaakt voor haar prachtige huisgemaakte zeepjes. Ze is daar mee begonnen omdat ze vind dat er teveel plastic gebruikt word en dat is niet goed voor de natuur.

Interview met Meester Daan

Meester Daan is de meester van groep 8 en directeur van basis school de Krullevaar. Hij is altijd wel streng maar maakt ook veel grapjes en hij drinkt superveel thee .

Lisse 9 jaar

Lisse heeft haar website gemaakt met WordPress en een klein beetje hulp in één middag.

Skeelers maat 32-35

Ze zijn voor mij te klein geworden maar als jij ze past mag je ze hebben. Er moeten wel een paar nieuwe wielen onder en knie en elleboog beschermers moet je zelf kopen. Wil je ze hebben laat dan een berichtje achter.

Gezocht handige ouders

Wie kan ons helpen met het opruimen van de speeltuin in de Willemstraat??? Kan je timmeren, verven of sjouwen en heb je tijd laat dan een berichtje achter! Groetjes Karin